Изберете страница

 Kids Universe

Научете повече за този тип играчки, ползите и материалите

За нас…

Позволете ни да разпалим въображението ви … изследвайте и изпробвайте. Открийте кои са вашите продукти. Бъдете изследователи на вашите собствени нужди и усещания. Гарантираме, че ще се заредите и вдъхновите и ученето или работата ще придобият ново измерение. Ще се забавлявате като развивате различна комбинация от умения (социални, когнитивни, физически, емоционални)..

FidgetS Toys

Повече за самите играчки:

Ние предлагаме многообразна палитра от вълнуващи, стимулиращи и образователни сензорни играчки и фиджетс. Нашите продукти ангажират всички сетива и чрез различни стимули (стискане, усукване, натискане) , цветове и текстури предоставят по -ефективни начини да се ангажираме, учим, фокусираме, взаимодействаме или отпускаме. 

Случвало ли ви си е в училище докато учителя преподава, вие да си рисувате или просто драскате нещо някъде отзад в тетрадката? Или имате някаква среща на живо, по  Zoom или Skype и да търсите нещо, което да държите в ръце? Или да свивате лист хартия и да правите различни форми? Този тип играчки ви дават точно това. Ангажират ви, предоставят възможност чрез различни усещания и движения да се фокусирате, презаредите батериите и отпуснете. 

За празненства

Рождени дни

За детски клубове иградини

За училище

Подаръци

Малък бизнес, голяма радост! Това е нашата цел

Бъдете уверени, вдъхновени. Забавлявайте се.. 

Малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

 

Последвай ни за нови неща!
bg_BGBulgarian